ΚΑΙΡΟΣ · LIVE33.5°CΣχεδόν αίθριος30% υγρασίαLive cam Αστεροσκοπείο Πεντέλης
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Αθλητικά
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Ολυμπιακός: Η διπλή ανάγκη για νίκη στην πρεμιέρα και οι «νέοι»

Ημερομηνία: Σήμερα · Εμφανίσεις: 28



Επιστροφή στο «σπίτι» για το πρώτο μικρό βήμα στον μακρύ δρόμο προς το 49ο πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό.

Μια διαδρομή με νέα πρόσωπα που θα κάνουν ντεμπούτο με τα ερυθρόλευκα στο Καραϊσκάκη με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να τηρεί τις παραδόσεις και να κρατάει κλειστά χαρτιά στο κομμάτι των επιλογών του.

Όχι πως κάποιοι δεν ξέρουν πως θα είναι από την αρχή στη «μάχη» όμως αρκετοί δεν παίρνουν και όρκο.

Με τον Βάσκο τεχνικό να ετοιμάζει τους… νέους της ομάδας και να θέλει να δει πιο καλή εικόνα από όλους και βεβαίως, τι άλλο, το πρώτο «τρίποντο».Οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται (9.30μμ) στο Καραϊσκάκη τον Ατρόμητο στο ξεκίνημα του νέου πρωταθλήματος και η ανάγκη για νίκη είναι διπλή.

Για τους ευνόητους βαθμολογικούς λόγους αλλά για να μπει με το… δεξί και στη νέα αρχή που κάνει έπειτα από την αποτυχία στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Ναϊμέγκεν.

Ένας αποκλεισμός που θα μπορούσε να βγάλει πιο δυνατό τον Ολυμπιακό που έχει πάρει «φωτιά» στο μεταγραφικό κομμάτι και συνάμα έχει ανεβάσει αγωνιστικά στροφές όλες αυτές τις μέρες.

Με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να είναι στην ευχάριστη θέση να βλέπει «λευκό» το «ιατρικό δελτίο» καθώς και ο Ζότα Σίλβα φώναξε «παρών», έτοιμος για να παίξει αν χρειαστεί.

Ο Βάσκος τεχνικός που απεφάνθη να πάρει όλους τους διαθέσιμους παίκτες στην αποστολή, μαζί και τον Τικνιζιάν που είναι λίγες μέρες στην ομάδα αλλά σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς αλλά και τον Φρόιλερ που δεν έχει χάνει προετοιμασία και προπονείται αυτή την εβδομάδα στον Ρέντη.

Δεν πήρε μόνο τον Γιάρεμτσουκ που έτσι και αλλιώς έχει επιλέξει από την αρχή της προετοιμασίας να είναι ξένο σώμα και να αναμένει απλά πότε και πως θα φύγει.

Στην αποστολή και ο Κλέιτον μετά από καιρό.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Ορτέγκα, Πόποβιτς, Στουρνάρας, Σάλιακας, Σμαΐλοβιτς, Πιρόλα, Κάρμο, Ρέτσος, Μπρούνο, Τικνιζιάν, Φορτούνης, Σα, Μαρτίνς, Γκαρθία, Σιπιόνι, Φρόιλερ, Τσικίνιο, Ροντινέι, Έσε, Ρόκα, Μουζακίτης, Ελ Καμπί, Ζότα Σίλβα, Κλέιτον.

Όσο για το βασικό σχήμα; Εδώ και μια εβδομάδα έχουμε τονί...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
ARTICLES
· Bad weather in Portugal: Reconstruction coordinator admits full recovery is unlikely
· What to eat before bed for better and deeper sleep
· One trick that can reduce stress and your cortisol levels by 23%
· Central Europe must prepare for more frequent forest fires, experts warn
· The world is facing irreversible depletion of water reserves, warn UN scientists
· Questions about the Crans-Montana fire
· Avocado: A miracle for our health
· The new amazing trains in China
· If you miss the person from your past relationship
· The borderline personality disorder
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος · 33.5 °C · 30%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2026 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies